Интриги, скандали и злоба съпътстват новия сезон на Игри на волята.

...
Интриги, скандали и злоба съпътстват новия сезон на Игри на волята.
Коментари Харесай

Зрители искат да линчуват една от участничките в Игри на волята

Интриги, кавги и завист съпътстват новия сезон на " Игри на волята ". Този път под прицел е спортистката Елица, която си навлече нечовечен хейт в мрежата с държанието си.

" Тази Елица е позор за всички спортисти. Спортистите би трябвало да дават образец. А тя демонстрира единствено нарцисизъм, да не приказваме, че на последната игра се смееше безочливо и се опитваше да нервира Касим. Не ѝ прави чест. Изобщо... доста подло създание ".

" Тази Елица е злобна и гнила душица! Можеше да се откаже, с цел да отсъпи успеха на Касим, вместо да приказва за храна от самото начало Гадина! Вънка! "

" Малко се оливате с хейта по Елица. Направо ги смаза на играта. Говорила била за храна. Е, и? Психоатаките са част от играта. Ралица, като им вре пици в муцуните като са най-прегладнели не съм чул да я храните ", са единствено дребна част от мненията в обществената мрежа след петъчното издание на формата, написа " Марица ".

Една от главните аргументи за всеобщото неодобрение е държанието на Елица по време на едно от надпреварите. При една от последните елиминационни борби, тя имаше опция да остави Касим от племето на Супергероите да завоюва храна за племето си, което от две седмици е на дивата река. само че тя реши, че няма да отстъпи и ще вземе победа и премия единствено за себе си.

27-годишната варненка, която е олимпийски медалист и има бронзов орден по битка в Рио де Жанейро през 2016-та, май съществено прекалява с изявленията и претенциите, както и със тактиката си по всякакъв метод да направи място за своя обичан Алекса да влезе в племето ѝ, само че дали тези нейни опити ще се увенчаят с триумф, следва да разберем. За в този момент единственото, което съумява да " завоюва ", е стабилен хейт, както и недоволството на аленото племе, от което тя е част.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР